Horeca adviseur

Naast het aanbod van biertastings die je in je horecazaak  kan organiseren, bied ik nog een ander segment aan.

Dit kan een korte opleiding zijn rond bier, schenkrituelen en/of biergeschiedenis. Een klant een woordje uitleg kunnen geven rond een bepaald bier en de juiste manier van schenken geeft je zaak op een heel makkelijke manier meer cachet en betere mond-tot-mond reclame. Kennis en een leuk verhaal bij een bier of andere drank en de wetenschap om het juiste bier bij een gerecht te adviseren, zijn een sterke meerwaarde voor je zaak.

In deze tijden waar mensen bij een leuke ervaring naar hun smartphone grijpen en die ervaring op sociale media plaatsen is dit een kans die je met beide handen moet grijpen.

Een aangepaste bierkaart behoort eveneens tot de mogelijkheden. Wanneer je honderd horecazaken bezoekt hebben die bijna allemaal grotendeels hetzelfde aanbod qua bieren. In deze moeilijke tijden is je differentiëren van die andere dertien in een dozijn zaken dan ook een must. Ik ga dan ook graag op zoek naar de meerwaarde van een uitgebalanceerde bierkeuze.

Dit is evenzeer van toepassing op je menukaart. Bier en cider genereren een steeds groter wordende markt. Eén van de weinige segmenten waar nog groeipotentieel zit. Wanneer je een menu met aangepaste wijnen aanbiedt, waarom dan niet met aangepaste bieren? 

Er zijn tal van mogelijkheden om met een kleine investering groeipotentieel te creëren voor je horecazaak. Ik sta je hier graag bij met raad en daad en kom dan ook met plezier langs om de verschillende mogelijkheden te verduidelijken.